Post by itpopoportve on Feb 4, 2022 6:27:35 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik az állóképességet ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Tetszik a játék, szórakoztató offline többjátékos, de a játékban lévő hirdetések automatikusan letöltődnek, nem tudom, hogy a telefonommal vagy a játékkal van-e probléma, de más játékban nem fordul elő. Nagyon remélem, hogy meg tudod javítani, mert nagyon szeretem a játékot, és szeretnék magasabb minősítést adni neki.
Befejezted a játékot lol 4-6 felszereléssel... nagyon-nagyon-nagyon könnyű játék, de a nehézségek megsokszorozódnak az isten módba, amikor az aranyligában van. Valószínűleg egy lövéstől megölsz, de ez az, ami kihívást jelent a játékban és nagyszerű... minden io játék túl egyszerű... ez volt a legjobb io, amivel játszottam... de... 3 csillag a játék feletti hirdetések miatt, és folyamatosan kaptam egy szokatlan köntöst a varázslattól láda, mint 8-szor a 15-ből, amit kinyitottam, ami egyszerűen hülyeség.
Eleinte nagyon megszerettem ezt a játékot és még reklámok nélkül is fizettem, de az utolsó frissítés után kicsit idegesítő lett. A botok csak üldöznek, és nem lőnek. Néha, amikor sétálok, a karakterem lef*gy, és megütök, és meghalok. Amikor megnézek egy hirdetést, hogy újraéljek, ugyanoda kerülök, így továbbra is elütnek, és azonnal meghalok a hirdetés megtekintése után.
Játszott egy ideje. Csodálatosak azok a frissítések, amelyek új területet adtak hozzá. Azonban visszatértem a játék kezdetéhez, és ott ragadt, hogy képtelen voltam újra előrelépni, azaz: aranyban volt, visszamentem ezüstbe, most nem tudok visszatérni az aranyhoz. Másnak is van ilyen problémája? Kérem, segítsen. Köszönöm!
Eddig rendben volt. A viszonylag szórakoztató és segít pss az idő. De biztos vagyok benne, mint a legtöbb gMes, ha egyszer elérek egy bizonyos pontot, a játék lelassul és unalmas lesz. Ugyanúgy, mint a valaha játszott mobilalkalmazások 95%-a, a hirdetések rendkívül bosszantóak
Wow, azt hittem, hogy a játék úgy fog kinézni, mint a képeken, de nem DE EZ A JÁTÉK TELJESEN FEJEZETŐ. Kerestem varázsjátékokat, és ezek mind unalmasak, de ez vágja a tortát, de van néhány javaslatom, befejeztem a játékot, és most Unom, hogy ugyanazokon a helyeken játszom, hozzá tudnál tenni, mint egy víz alatti helyet egy... olyan helyhez, mint a földhöz😁😁😁🤲(btw ez 🤲 azt jelenti, kérem)
Jó játék, csak egy kicsit lehangolja a botokat. Talán 10 ütés helyett teljesen továbbfejlesztett varázslattal és egy csomó teljesítménynöveléssel megtehetsz 3 találatot… csak egy ötlet. Tetszett a kihívás, de az aranyligában egyszerűen nevetséges. A végén szinte játszhatatlan
Hellooo!!!Csak ajánlom egy új varázslat hozzáadását!

Magica.io Apk ingyenes letöltés Android v1.2.1 - APKAndroidGamez
Szórakoztató ötlet, jó kivitelezés, de nincs késői játék. Érdemes nyerni, mivel nem haladsz jól a szinteken. Eljutsz arra a pontra, ahol az ellenségeidnek 10-szerese az egészséged, és lelőhetnek.
Ez a játék nagyszerű! Könnyű játszani, hogy több játékot és sok szerencsét
A Magic Rabbit egy szuperkönnyű, 3 perces kooperatív játék bűvész ... Már elérhető a Dice Hospital applikáció formában Androidra és iOS-re.
Valójában egy meglehetősen szórakoztató játék, érdekes varázslat-kombinációkkal. A játék szinte játszhatatlan a hirdetések miatt. Adja meg, ha befejezi a második szakaszt, hirdetését, ha befejezi a területet/hal. Ha 10-15 percenként 3-4 reklámot nézek, az nagy nem tőlem.
Remek játék, kár a fejlesztőkért. Értem, hogy pénzt kell keresned, de ezek a hirdetések egyszerűen elviselhetetlenek.
Kiemelkedő játék! Szeretem ezt. Komolyan. Tényleg, minden alkalommal le akarom játszani, amikor meglátom az ikonját. Egyértelműen csak szeretem. SZERELEM. Szerintem még jobb lenne, ha bemutatnák a csapatjátékot és a többi játékot a barátokkal. Nagyon tényleg nagyon nagyon nagyon nagyon IMÁDOM, de kérlek add hozzá azokat a dolgokat, amiket mondok. Határozottan ajánlom mindenkinek, akit ismerek, mert ez a valaha volt legjobb játék. Szeretlek titeket!!! 😘😘😘
Ez a játék csalás. A koncepció jó: jól kezdődik, és szórakoztató. De egy idő után a játék szintet lép fel, így csak akkor folytathatja, ha fizet. Nem számít, mennyire vagy jó, mert ha sikerül feljebb lépned több erővel stb., akkor a játék annyi és olyan erős ellenfelet dob majd rád, hogy meg fogsz halni. Ezután 0,99-et kell fizetnie a folytatáshoz. Igazi jól beárnyékolt csalás.
Szerintem jó játék de a löves az nem jó benne mert arra kell fordulni amerre akarsz lőni
A hirdetések zavaróak, és nem működnek, ha megnézi őket, de a játék jó
Tökéletes, már csak a bájital hiányzik a barátokkal való játékhoz
Őszintén szólva nagyon szerettem a játékot egészen addig, amíg a harmadik kört csináltam, a betöltési képernyő örökké ment mindenképpen adj 5 csillagot ennek a játéknak
Nagyon nehéz, nehezen irányítható és összességében unalmas. nem ajánlom. Az újraélesztéshez sok pénzt kell fizetnie, vagy meg kell néznie egy hirdetést. Ez azon játékok egyike, ahol könnyen nyerhetsz, ha van pénzed a zsebedben.
Mágica +Fantasy. Böngészd a legújabb, legkelendőbb és leárazott Mágica termékeket a Steamen. Legkelendőbb. Book of Travels. $29.99. Legkelendőbb
Jó játék, de úgy gondolom, minden alkalommal, amikor két vagy több ember ugyanazt a támadást hajtja végre, a támadásoknak ki kell ütniük egymás támadását. Ezért adok rá 4 csillagot
Remekül működik. Ez egy nagyon új játék, mert 2020-ban készült. De szuper jól működik. Ez olyan, mint az axe.io és a swords.io. Nagyon jó grafikája van, a játékmenet szórakoztató és kicsit nehéz, a vezérlések... Van néhány problémám a joystickkal, statikusnak kell lennie, vagy ilyesmi. Mindenesetre ez egy új, de csodálatos és szórakoztató játék. Játssz most!
Sok hirdetés a játék után, de egy nagyon jó játék
Ok, a játék nagyon szórakoztató, ha nem lenne annyi kiegészítés. És egy másik dolog, ami segíthet a játékban, az az, hogy több kombinációt készítek, mert nem játszom vele naponta. Van egy olyan hiba is, hogy amikor egy játékban van, néha a játékban lévő képernyő összeolvad a játék kezdőképernyőjével, és csak akkor tudja kijavítani, ha kilép a játékból. plz megjavítja ezeket?
nagyon jó
Musicland hansznált
Generátor Kódok és Ingyen Magica.io - Forcozylovers
Rendben van a játék koncepciója, de nagyon igazságtalan, amikor eléri az utolsó szakaszt a bronzarénában, és a célzási stílust is átváltoztatja joy stick módra, az sokkal jobb így, és egy nagy nerf a mesterséges intelligencia céljára, a hp-re és a célzásra. később 5 csillagot adok, ha javul a játék.
Jó de nem olyan jó. Nincsenek többé új térképeink, varázslataink, karaktereink, játékmódjaink stb. Változtassátok meg ezeket a szempontokat, és folytassátok a játék szerepét.
Noce játék, de ebben a játékban nincsenek frissítések, nem jó online csak botok vannak, 3 nap alatt végeztem a játékkal és nincs mit tenni. Szerintem a fejlesztők csak dobják a játékot, de nem fogják frissíteni. Véleményem szerint erre a játékra időt kell pazarolni.
A játék gyönyörű, megfojtottál reklámokkal
Ennek a játéknak megfelelő elrendezése van, sokkal menőbb lenne, ha többszereplős játék lenne, és azt hiszem, az .io cím alapján úgy tesz, mintha az lenne. Csak vissza kell élned egy bizonyos fajta játékstílussal a győzelemhez, és akkor a játék értelmetlen, mert a botok túl kemények.
Nagyszerű játék. Ha csak egy csomó hirdetést szeretsz. Ez alapvetően egy reklámalkalmazás, köztük egy játék. Indíts el egy szintet... egy hirdetés, egy következő szint... egy másik hirdetés, frissíts... egy másik hirdetés, nyerj egy szintet... hirdetés, veszíts egy szintet... igen, egy másik hirdetés. Csodálom, hogy nem kényszerítenek arra, hogy megnézzen egy hirdetést, mert most nézett meg egy hirdetést. Ettől eltekintve nagyon kreatív és szórakoztató. Nagyon élveztem a játék részét... amikor játszhattam.
ez jó játék. Tetszik ez a játék, köszönöm a fejlesztőnek, aki létrehozta ezt a játékot és a csapatot. köszönöm 🙏❤
Eleinte elég jó, majd az utolsónál az ellenség egészségi állapota nem hasonlítható a tiédhez, és csak azt akarják, hogy hirdetés nélkül költsd a pénzed, mivel ha azt látod, töröld a játékot az összes fejlődésed
Ez a játék kemény, mint a korcs az ezüst és az arany közepén. Ez olyan, mintha több ládát és érmét kellene fizetnie a frissítésért ahhoz, hogy túléljen egy találatot, és két nap alatt megtapasztalja az összes bajnokság legyőzését, ez a játék csak egy átverésnek tűnik. Legalább egy kicsit élvezetessé tegye az online játékosok körében. Ott csak annyit kell tennie, hogy megszerez három ligát, és utána nincs más teendője, mint az opcionális szintek visszajátszása.
Nos, olyan, mint az rpg + battle royale... Szórakoztató... De a legutóbbi frissítés nagyon unalmassá tette a játékot... Ha 6-szori mérgezést követően nem könnyű túlélni a lef*gyott alsókategóriás eszközökkel.
Nagyon jó és kellemes játék. De annyi reklám van benne, hogy totálisan élvezhetetlenné teszi az egészet. Érdektelenebbnél, érdektelenebb reklámok.
Nagyon szeretem ezt a játékot. Azt is szeretném, ha valóban megváltoztatnád a játék nézőpontját. Ezen kívül semmi bajom.
Ez a játék annyira jó, mint a többi játék. Eleinte nem szeretem ezt a játékot, de ez a játék annyira nagyszerű
A karaktert nem lehet mozgatni.
Vélemény Tom Audreath Lépcsőház magicka android
Letölteni egy dalt súlyos testi sértés x antiszérum vs gent ...